CC Krém | Nude 01

1,690Ft

5.00 / 5

A CC krém használatával a fáradt, megviselt bőrt egészséges fénnyel tölti fel. A közepes fedőhatású krém csökkenti a bőr pirosodásának nyomait, a tág pórusok láthatóságát, javítja a bőr hibáit. Mindeközben UVA és UVB szűrőkkel védi bőröd a nap káros sugaraitól.

Elfogyott

Cikkszám: 17451 Kategóriák: ,

Leírás

A CC Krém Nude 01 használatával a fáradt, megviselt bőr kipihentnek tűnik. A közepes fedőhatású krém csökkenti a bőr pirosodásának nyomait, a tág pórusok láthatóságát, javítja a bőr hibáit. Mindeközben UVA és UVB szűrőkkel védi bőröd a nap káros sugaraitól. A CC krém használatával a fáradt, megviselt bőrt egészséges fénnyel tölti fel. A közepes fedőhatású krém csökkenti a bőr pirosodásának nyomait, a tág pórusok láthatóságát, javítja a bőr hibáit. Mindeközben UVA és UVB szűrőkkel védi bőröd a nap káros sugaraitól. A Nude 01 árnyalatot a világos és a natúr színek kedvelőinek javasoljuk. A 2B Makeup CC Krémek nem tartalmaznak parabéneket. A 2B Makeup CC krémeket nem tesztelik állatokon és kizárólag Európában gyártják. A CC Krémek hársfavirág és vadgesztenye kivonatot tartalmaznak. A hársfavirág kivonata nyugtatja a bőrt, a vadgesztenye kivonat, pedig összehúzza az ereket, így gátolja meg a bőr kipirosodását.


Vélemények (1)

1 review for CC Krém | Nude 01


  1. Kitti
    5 / 5

    (megerősített tulajdonos):

    Tökéletes CC krém, kiegyenlíti a bőrszínt, közepes fedése van, építhető. Nincs maszk hatás és tartós is. Külön jó pont, hogy UVA és UVB szűrővel rendelkezik.

Mondd el a véleményed