Üde nyári sminkek pár perc alatt

Náron sem kell feladnunk sminkelési szokásainkat, csak a megfelelő beauty termékeket kell választanunk. Mi segítünk, hogy melyek azok a kellékek, amelyekkel egyszerűen és gyorsan igazán üde és természetes sminkeket készíthetsz.

Nyáron bátran kihagyhatjuk a makeup-ból az alapozót, azonban, ha valaki nagyon ragaszkodik hozzá akkor ajánlatos BB krémet használnia, mivel azok sokkal könnyebb állagúak, mint a normál alapozók és nyáron a bőrünk is hálásabb lesz, ha több levegőhöz juthat.
Emellett fontos, hogy olyan készítményeket válasszunk, amelyek védenek minket a káros napsugaraktól. A BB krémek erre is nagyon alkalmasak.
Nyáron többszörösen él a “kevesebb néha több” szabály. Sokkal jobban fogjuk magunkat érezni a hőségben, ha egy természetes és üde sminket viselünk.

blake-lively-is-winning-the-cannes-film-festival-red-carpet-chanel-makeup

Blake Lively természetes hatású sminkjét percek alatt elkészítheted! Alapként tökéletes lesz a Missha M Signature Real Complete BB krém, amivel megfelelően eltüntetheted bőrhibáidat és az UV védelemről is gondoskodhatsz. Fixálásként használd az Astor Anti Shine Mattitude púderét, ami nem hagyja, hogy arcod kifényesedjen. Tedd tekinteted különlegesebbé az Essence szemhéjpúderével, a szemzugra különös hangsúlyt fektetve. Szempillaspirálként használd a BYS termékét.Rúzsnak egy natur árnyalatot válassz. Végezetül pedig tedd még különlegesebbé sminkedet az Essence Blossom etc. highlighterével.

A forró napokon is törekedjünk az üdeségre. Kim sminkje erre az egyik legjobb példa.Az 1-2 lépéssel elkészíthető makeup alapja lehet a Garnier Miracle Skin Perfector Matt BB krémje. Az üdeségért a Benefit pirosítója gondoskodik. Szemhéjpúderként újból jó választás az Essence szemhéjpúdere. Hangsúlyozd szemeidet fekete szemceruzával és a Maxfactor szempillaspiráljával.